Veiligheidsvoorschriften

Veiligheidswaarschuwingen

Laat de baby nooit met de rammelaar/bijtring slapen en gebruik deze alleen onder toezicht. Een rammelaar/bijtring is onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken. Wanneer de rammelaars/bijtringen in contact komen met (veel) speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan.

Boxmobielen zijn bedoeld als decoratie en om naar te kijken, laat een kind hier nooit mee spelen. Zorg ervoor dat een boxmobiel altijd op een hoogte wordt gehangen die buiten bereik van het kind is om te voorkomen dat het kind hierin verstrikt kan raken. Verwijder het boxmobiel op tijd wanneer een kind erbij kan dmv staan of zitten.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften
Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geef je het artikel cadeau lever dan altijd de voorschriften mee zodat ook de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.

© 2016 - 2023 Ukkepuq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel