Retour/Klachten

Wanneer een speenkoord of rammelaar/bijtring onderhoud nodig lijkt te hebben kan je in overleg het speenkoord of de rammelaar opsturen. Binnen 3 maanden na je bestelling wordt het speenkoord/de rammelaar opnieuw bevestigd waarbij je alleen de verzendkosten voor het opsturen naar Ukkepuq vergoed. Is je speenkoord of rammelaar ouder dan 3 maanden dan kan het speenkoord/rammelaar alsnog opnieuw bevestigd worden echter zijn de verzendkosten naar en van Ukkepuq dan voor eigen rekening.
Retouren/Klachten

Custommade artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is (bv verkeerde kleur of naam)

Overige artikelen kunnen geretourneerd worden, obv herroepingsrecht. Wanneer je een bestelling wenst te retourneren stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen een e-mail naar info@ukkepuq.nl ovv het ordernummer. U ontvangt dan de instructies hoe een zending retour gestuurd kan worden.

Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om het artikel/de artikelen te retourneren. De artikelen die je wil retourneren kunnen, indien in de originele staat en ongebruikt, teruggestuurd worden (verzendkosten voor eigen rekening). Na ontvangst van de goederen wordt het bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen teruggestort (ex. verzendkosten).

Melden van beschadigde zendingen kunt u melden via info@ukkepuq.nl ovv het ordernummer en voorzien van een foto zodat Ukkepuq het probleem kan beoordelen en zsm kan oplossen.

Klacht over een product of levering?

Stuur een mail ovv je ordernummer naar: info@ukkepuq.nl ovv je ordernummer/klacht en je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

© 2016 - 2023 Ukkepuq | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel